5. Teltházas események elrejtése a vendégek elől

Ha egy szolgáltatásnál nem használsz várólistát, eldöntheted, hogy a betelt események látszódjanak-e a vendégeknek. Elrejtheted őket, hogy a vendégek csak a még foglalható eseményeket lássák, vagy láthatóan hagyhatod, így a vendégek azt is látják, mely események telnek be gyorsan. Az elrejtés csak a vendégek felületeire hat: az Eseményeim órarendjében a betelt események továbbra is látszanak.

Ki állíthatja be a teltházas események megjelenését?

Fióktulajdonosként és menedzserként módosíthatod a szolgáltatás foglalási szabályait.

Rejtsd el a teltházas eseményeket

A beállítást szolgáltatásonként adhatod meg, és az adott szolgáltatás minden eseményére érvényes.

  1. Nyisd meg a Szolgáltatások menüpontot. Telefonon koppints az alsó sávon a Több lehetőségre, majd a Szervezet résznél válaszd a Szolgáltatások menüpontot.
  2. Kattints a Csoportos foglalkozások vagy a Tanfolyamok kártyára.
  3. Kattints a módosítani kívánt szolgáltatás kártyájára.
  4. Kattints az alsó sávban az Adatlap gombra.
  5. Válaszd a Foglalási szabályok fület.
  6. A Várólista és teltházas események résznél válaszd a Teltházas események elrejtése lehetőséget.

A választás azonnal mentődik, erről A módosításokat elmentettük. üzenet tájékoztat. Ha a Várólista és teltházas események rész nem látszik, kapcsold be A vendégek foglalhatnak az eseményekre beállítást. A betelt eseményeket a Várólista nélkül is jelenjen meg vagy a Várólista engedélyezése lehetőséggel jelenítheted meg újra.

Mi történik, ha elrejted a betelt eseményeket?

Ha a Teltházas események elrejtése lehetőséget választod, a szolgáltatás betelt eseményei nem jelennek meg a vendégfelületen, a saját oldal órarendjében és a foglaló widgetben, és a szolgáltatás várólistája is kikapcsol.

Az elrejtés mindig az esemény aktuális foglaltságát követi: ha egy betelt eseményen felszabadul egy hely, az esemény újra megjelenik, és a vendégek foglalhatnak rá. A vendégek a saját foglalásaikat a betelt eseményekre is látják a saját felületükön.

Mi történik, ha láthatóan hagyod a betelt eseményt?

Ha a Várólista nélkül is jelenjen meg lehetőséget választod, a betelt esemény a vendégek felületén betelt jelöléssel látható marad, de a vendégek nem foglalhatnak rá, és nem iratkozhatnak fel a várólistára.

Ha a betelt eseményekre várólistát szeretnél, a Várólista bekapcsolása egy szolgáltatáshoz című cikk mutatja be a beállítást.

Ellenőrizd az eredményt

A beállítás után nyisd meg a saját oldalad órarendjét vagy a weboldaladba épített órarendet, és ellenőrizd, hogy a szolgáltatás betelt eseményei nem jelennek-e meg.

Hasznos volt ez a cikk? Köszönjük a visszajelzésedet Próbáld újra